lördag 31 juli 2010

Härligt väder idag, regn och rusk, det gillas.. för igår svettades jag bort..
Jag kan för övrigt nästan ha mina skor igen.. prövade dom idag och på ena foten passade dom men inte andra.. ska jag berätta hur snyggt det var att för en gångs skull få se sig i några andra skor än foppatofflor/sandaler? Jag har alltså gått i foppatofflor sen snön försvann..

Jag satt just och funderade över preventivmedel... vad ska man använda? Vad använder ni?
Jag vill inte ha nått jag kan få blodpropp av, inte hormon/kopparspiral för jag läste om flera där spiralen börjat vandra runt i kroppen så dom var tvungen opereras, jag vill inte äta piller varje dag.. inte heller ta sprutan för OM man skulle komma på sen att man vill ha fler barn kan de ta 1,5 år innan man kan bli med barn igen.. I dagsläget planerar jag inga fler barn men man vet aldrig.. Alicia måste ju få ett syskon på ett eller annat vis, om det då blir ens egna eller ett adopterat får vi se..

Annars är det som lugnt, jag känner mig som en människa efter graviditeten.. jag orkar gå längre än 10 meter och kan springa i trapporna upp och ner som en annan atlet. Livet känns bra :) Och med tanke på att jag har världens finaste dotter och världens underbaraste sambo så kan jag väl inte klaga! :D och för att inte glömma min söta lilla räka till hund <3 kärlek till er. Jag har nu en helt egen familj!

Min dotter morrade just, hon brukar göra det lite titt som tätt.. hon är nog 25% hund.
Annars sover hon otroligt mycket.. förra natten matade jag henne ca 20.00 .. Försökte mata henne vid 23.30 när vi gick och la oss men hon VÄGRADE. och då menar jag det, när hon väl sover så är det omöjligt att väcka henne.. Iaf så tänkte jag att hon väcker mig väl när hon är hungrig.. kl 05.59 slog hon upp ögonen och munnen och började skrika.. Jisses.. Inatt blev en favorit i repris.. nästan.. Matade henne sista gången kanske vid 22.30.. försökte inte ens mata henne när vi gick och la oss för under tiden vi bytte blöja och tog på henne pjamasen visade hon inte ett enda livstecken.. Så jag tänkte samma sak där, hon får väcka mig när hon är hungrig.. Själv somnade jag vid 02.00.. runt 5-tiden hörde jag hur hon låg å knösade på, steg upp och kollade men hon drömde nog bara för hon sov.. la mig igen och kl 06.30 ville hon äta :) och ska jag berätta hur blöt min säng var, mitt täcke samt min BH? Amningsinläggen hade glidit bort så 2 sprängfyllda bomber hade läkt!! Jisses

2 kommentarer:

  1. Får man använda psprutan nu?Förutom tog dom bort den pga ökad risk för benskörhet och jag trodde det fortfarande gällde!

    SvaraRadera
  2. jag slutade med sprutjäveln för 3½ år sen och redan då var det ett jäkla tjafsande om den. jag tror man får slåss med näbbar och klor för att få den. inte för att det är en variant jag rekommenderar, den funkade skitdåligt.
    jag tror du får surra med barnmorskan på efterkontrollen, hon har säkert nåt bra förslag.
    annars kan ni ju testa såna där tjejkondomer med hullingar i, de sägs fungera jättebra mot både sjukdomar och graviditeter =P

    SvaraRadera